תבשיל אורז ופטריות קרמי, עשיר ומפנק בתיבול מפתיע של סומאק חמצמץ
טגנו בקלחת במעט שמן זית בצל קצוץ ושום כתוש במשך שלוש דקות, הוסיפו אורז לריזוטו וטגנו כשתי דקות תוך כדי ערבוב. הוסיפו יין לבן, הביאו לרתיחה קלה ובשלו עד שהיין נספג באורז. הוסיפו פטריות שמפיניון ופורטובלו קצוצות ומצקת של ציר ירקות רותח והמשיכו לבשל תוך ערבוב עד שהנוזלים נספגים באורז. הוסיפו עוד מצקת ציר ירקות בכל פעם והמשיכו לבשל עד שהריזוטו מתרכך לדרגת אל-דנטה. לקראת סיום הבישול הוסיפו פטריות פורצ'יני מושרות חתוכות, את מי ההשריה שלהן, עלי תימין, שמנת מתוקה וגבינת גרנה פדנו מגוררת. תבלו במלח ופלפל שחור ובשלו עוד מעט עד שגם השמנת נספגת בריזוטו. העבירו את הריזוטו לצלחת הגשה, זרו מעל עוד גרנה פדנו מגוררת, הניחו מעל כף גדושה של קרם פרש, תבלו בסומאק והגישו חם.
גרנה פדנו 29% – גבינה איטלקית איכותית. טעמה עשיר וארומטי עם רמיזות מתקתקות. בזכות מרקמה המיוחד היא מתאימה ליצירת שבבים בגדלים שונים. הגבינה מצוינת כתוספת למאפים, סלטים ופסטות.
קרם פרש 35% – קרם שמנת עדין בעל טעם חלבי עמוק וארומה חמצמצה. נהדר להקרמה והעשרה של מנות שונות ותבשילים, אותם הוא עוטף ברכות נעימה