שבלול מאפה שמרים ממולא ריקוטה פרסקה,מנצ'גו ופלפלים קלויים

הכינו בצק שמרים למאפי בוקר, חלקו את הבצק לכדורים שווים והניחו להתפחה. בינתיים חתכו פלפלים אדומים קלויים לרצועות דקות והעבירו לקערת ערבוב. הוסיפו לקערה מנצ'גו מגוררת, שני עלי מרווה קצוצים, שום כתוש, גבינת ריקוטה פרסקה וביצה. תבלו במלח ופלפל שחור גרוס וערבבו לקבלת מלית אחידה. רדדו את כדורי הבצק למלבנים דקים, מרחו את מלבני הבצק במלית וגלגלו אותם לרולדה. גלגלו את הרולדות לשבלולים והניחו על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה. הברישו את שבלולי הבצק בביצה טרופה, פזרו מעל שומשום והעבירו לאפייה בתנור שחומם לטמפרטורה של 200 מעלות עד שהשבלולים הופכים זהובים-שחומים. הוציאו מהתנור והגישו חם או פושר.