שייק אננס, תפוח עץ, נענע, דבש וריקוטה פרסקה

שייק בגוון טרופי מרענן להשבת האנרגיה ומצב הרוח

העבירו אל הבלנדר אננס ותפוח עץ חתוכים לקוביות, שני עלי נענע, כף חמאת שקדים, ריקוטה פרסקה ומשקה אורז. המתיקו בדבש לפי טעמכם, הפעילו וערבבו עד לקבלת שייק חלק. מזגו לכוסות והגישו צונן.

ריקוטה פרסקה 9% – עשירה בחלבון ודלה בשומן, בעלת מרקם המזכיר גבן גולמי וטעם נטרלי, חלבי ומעט מתקתק. היא מצוינת גם למריחה ולאפייה.