שניצל תירס וגבינת גרנה פדנו

הגרסה הכיפית והמהירה לשניצל התירס התעשייתי המוכר. מנת ילדים שגם מבוגרים אוהבים במיוחד

טחנו במעבד מזון גרגירי תירס עד לקבלת תערובת כמעט חלקה, הוסיפו גבינת גרנה פדנו מגוררת, ביצה וקמח, תבלו במלח, ערבבו והעבירו למקרר לשעה. עצבו מהתערובת צורות שניצל שטוח, טבלו בתערובת של פירורי לחם ושומשום וטגנו בשמן עד לקבלת גוון שחום-זהוב. הגישו לצד פירה תפוחי אדמה או אורז וירקות.

גרנה פדנו מגוררת 29% – גבינה איטלקית אמיתית. ניתנת לפריסה ולגירור בזכות מרקמה. טעמה עשיר עם רמיזות מתקתקות