אגז בנדיקט

מנה מושלמת לבראנץ' מושקע

להגשת אגז בנדיקט קלו לחמניית בריוש בחמאה, הניחו מעליה פרוסת סלמון מעושן וביצה עלומה וצקו מעל רוטב הולנדייז חמים מתובל בקליפת תפוז מגוררת. פזרו עירית קצוצה ושבבי צ'ילי והגישו מיד. לגיוון המנה מירחו את הבריוש באבוקדו בשל או הגישו עם תרד חלוט.

רוטב
הולנדייז – תערובת קרמית של חלמונים וחמאה, מאוזנת בעדינות עם מיץ לימון וחומץ. מעשירה מנות רבות, שהמפורסמת מכולן היא מנת האגז בנדיקט.