הגרסה הטבעונית והפריכה לשניצלונים שכולם אוהבים, במיוחד ילדים
חתכו קוביית טופו לרצועות מלבניות בעובי אצבע, עטפו את רצועות הטופו בקורנפלור, טבלו בחלב סויה והעבירו לציפוי בפירורי לחם או פנקו מתובלים במלח, פלפל ופפריקה. טגנו בשמן עמוק את הרצועות המצופות עד להזהבה, הוציאו והגישו חם לצד מטבל עגבניות או צ'ילי מתוק.
טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, נוח לפריסה, סופח טעמים ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.