טעמים מסעירים של גבינה כחולה ואספרגוס מלכותי מוגשים בגרסה מקומית של בורקס
חלטו צרור אספרגוס במים רותחים מומלחים לשתי דקות, סננו ושמרו בצד. רדדו בצק עלים איכותי וחיתכו לריבועים, מרחו כל ריבוע בשכבה דקה של מסקרפונה, פוררו מעל גבינה כחולה, הניחו במרכז כחמש יחידות אספרגוס ותבלו בעלי תימין, מלח-ים ופלפל גרוס. קפלו שתי פינות בצק מעל לאספרגוס לצורת מעטפה פתוחה, הברישו בביצה טרופה ועטרו בפרג. העבירו את מעטפות הבצק לתבנית אפייה ואפו בתנור עד שהן שחומות-זהובות והגבינה מבעבעת. הוציאו מהתנור, זלפו מעל מעט דבש והגישו חם.
גבינה כחולה 29% – גבינה כחולה מדנמרק באיכות גבוהה ביותר, בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית ובמרקם קרמי. מתאימה לכריכים, מאפים ופסטה.
מסקרפונה 40% – גבינה המשלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. בזכות אחוזי הנוזלים הנמוכים, היא מצוינת לבישול ואפייה. מכיוון שטעמה ניטרלי היא משמשת להכנת מנות מלוחות ומתוקות ומצוינת להסמכת מרקים.