חיבור מושלם בין טעמי אדמה עמוקים של הסלק והחריפות המעודנת של גבינת העיזים
חצו בגט כפרי לשניים, מרחו חמאת שום וקלו עד שהחמאה נמסה ונספגת בבגט. מירחו את הבגט החם בגבן עיזים, פרוסות דקות של סלק מבושל, חצאי פקאנים, עלי ראשד או ארוגולה חרפרפים, זלפו מעט חומץ בלסמי מצומצם, תבלו במלח ים והגישו.
גבינת עזים גולמית 22% – גבינה המשמשת כבסיס להכנת מנות רבות. בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית של חלב עיזים ובמרקם קרמי. מתאימה להכנת כריכים, מאפים ומילוי פסטה.