מטבל בעל טעמים עזים בזכות הגבינה הכחולה, המתאים במיוחד להגשה לצד ירקות טריים
ערבבו יוגורט יווני ושמנת חמוצה עם גבינה כחולה מפוררת, עירית קצוצה דק, שום כתוש, מיץ לימון וקורט פפריקה חריפה. הגישו לצד ירקות טריים חתוכים למקלות (קרודיטה), כמו גבעולי סלרי, מלפפון, גזר, אספרגוס, פלפלים צבעוניים.
גבינה כחולה 29% – גבינה כחולה מדנמרק באיכות גבוהה ביותר, בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית ובמרקם קרמי. מתאימה להכנת מטבלים, כריכים, מאפים ופסטה.
יוגורט יווני 10% – יוגורט סמיך ועשיר במרקם חלק וקטיפתי וטעם מעודן ושמנתי. נהדר בתוספת פירות או ירקות טריים.