מטבל בטעמים מקומיים המחבר את כל הטוב שיש לאדמה להציע
ערבבו גליל גד עז עם גבינת שמנת לקבלת תערובת המתאימה למטבל. הוסיפו תבלין זעתר, סומאק ושבבי בצל מיובשים. זלפו מעל שמן זית ופזרו צנוברים קלויים. הגישו עם פיתות חמות טריות, ביצים רכות וירקות טריים חתוכים גס.
גליל גד עז 16% – גבינת עיזים בעלת מרקם שמנתי וטעם דומיננטי המחמיאה ומשתלבת נהדר עם ירקות קלויים או צלויים. מתאימה לאכילה כפי שהיא, למטבלים, סלטים או פסטה.
גבינת שמנת 30% – גבינה נהדרת בעלת טעם חלבי ניטרלי ומרקם נימוח המתאימה גם למריחה ומילוי.