מרק עגבניות פיקנטי, תערובת תיבול דואה וקרוטונים של קוביות חלומי

חלטו עגבניות בשלות במים רותחים למשך 10 שניות, צננו במי קרח והסירו מהן את קליפתן. חצו את העגבניות, הניחו אותן על תבנית צלייה, תבלו במלח, סוכר ופלפל שחור וזלפו מעל שמן זית ומעט חומץ בן-יין לבן. העבירו את העגבניות לצלייה בתנור בחום של 170 מעלות למשך שעה והניחו בצד. אדו בשמן זית בסיר רחב בצל וגזר קצוצים, עלי תימין, שום ופלפל צ'ילי ירוק קצוץ. הוסיפו לסיר רסק עגבניות איכותי, את העגבניות הצלויות על נוזליהן וציר ירקות רותח ובשלו יחד כחצי שעה. תקנו תיבול וטחנו את תכולת הסיר עד לקבלת מרק חלק. פזרו קוביות חלומי על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וצלו בתנור בטמפרטורה של 220 מעלות עד שקוביות החלומי משחימות. צקו מהמרק החם לצלחות הגשה, הניחו מעל קוביות חלומי צלויות חמות, פזרו מעל תערובת תיבול דואה, זלפו מעל מעט שמן זית והגישו חם.