הניחו על מגש מרופד במלח גס סלקים על קליפתם וצלו בתנור בחום גבוה עד שהסלקים מתרככים. הוציאו מהתנור, צננו, קלפו, חיתכו לפלחים ושמרו בצד. קלפו אגסים ובשלו בסירופ מבושם ביין לבן, דבש וכוכב אניס עד שהאגסים רכים. סננו, צננו, חיתכו לפלחים ושמרו בצד. השרו אגוזי מלך במי מלח, סננו, העבירו לתבנית וקלו בתנור. הוציאו מהתנור, צננו ושמרו בצד. ערבבו חומץ פטל עם שמן זרעי ענבים, מעט חרדל דיז'ון, דבש ומלח עד לקבלת אמולסיה של וויניגרט פטל ושמרו בצד. הניחו בצלחת הגשה עלים רעננים לסלט, הניחו מעל מפלחי הסלקים ופלחי האגסים, פזרו מעל שברי גורגונזולה דולצ'ה, זלפו מעל וויניגרט פטל, פזרו שברי אגוזי מלך פריכים והגישו.