קינוח אלגנטי מהיר הכנה אך רב רושם
ערבבו במיקסר קמח, סוכר, קורט מלח, חלב, ביצים, תמצית וניל וחמאה לבלילת קרפים אחידה. חממו ושמנו קלות מחבת טפלון בקוטר 24 ס"מ מעל להבה נמוכה, צקו למחבת מצקת מהבלילה לכיסוי קוטר המחבת בשכבה דקיקה ואחידה וטגנו. כשהקרפ מתייבש ומופיעות על פניו בועיות קטנות, הפכו אותו במחבת. טגנו עוד כמה שניות את צדו השני והעבירו לצלחת. חזרו על הפעולה עם יתר הבלילה. הקציפו שמנת מתוקה לקצפת יציבה, ערבבו את הקצפת בעזרת מרית עם קרם הפטיסייר לקרם אחיד, העבירו את הקרם לשקית זילוף, זלפו על כל קרפ כמות נאה של קרם והניחו מעל קרפ נוסף, עד לקבלת עוגת קרפים גבוהה ומרשימה. זרו מעל לקרפ העליון אבקת סוכר והגישו. תוכלו לשלב בין השכבות ומעל פירות העונה חתוכים או מרמלדה איכותית.
קרם פטיסייר 6% – קרם רב שימושי, בעל מרקם עשיר וטעם נפלא המשמש כבסיס טוב לקרמים ומליות בטעמים שונים בעולם הקונדיטוריה.