פיצה ביאנקה עם רצועות זוקיני דקיקות, חלמון ביצה, פלפל שחור גרוס, גרידת לימון, צנוברים קלויים, פלפל צ'ילי אדום ובזיליקום
הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. קלו צנוברים בתנור שחומם לטמפרטורה של 160 מעלות עד להזהבה, הוציאו מהתנור והניחו בצד לצינון. צרו בעזרת קולפן סרטי זוקיני ארוכים ודקים, פרסו פלפל צ'ילי אדום לטבעות דקות והניחו בצד. רדדו את הבצק לעיגול, מרחו מעל רוטב ביאנקה, פזרו גבינת מוצרלה וגבינת גראנה פדנו מגוררות, פזרו טבעות צ'ילי והניחו מעל את סרטי הזוקיני. זלפו מעל מעט שמן זית והעבירו את הפיצה לתנור או טאבון שחומם לחום גבוה. אפו עד ששולי הפיצה מתחילים להשחים, הוציאו את הפיצה לרגע מהתנור, שיברו מעל למרכזה ביצה טרייה והחזירו להשלמת אפייה בתנור עד להשחמה של הבצק ולהתייצבות חלבון הביצה. הוציאו את הפיצה מהתנור והעבירו לצלחת הגשה. פזרו מעל חופן צנוברים קלויים, כמה טבעות נוספות של צ'ילי אדום וכמה עלי בזיליקום קרועים. הגישו חם.