פיצה שנותנת בראש עם טעמים מעושנים ועוקץ פיקנטי
הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו סלסה פיקנטית של עגבניות, פזרו מוצרלה מיוחדת מגוררת לפיצה, הניחו מעל פרוסות דקות של תפוחי אדמה מטוגנים, פזרו טבעות חלפניו כבוש וגררו מעל מוצרלה מעושנת. העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו, פזרו שברי נאצ'וס והגישו חם.
מוצרלה מיוחדת לפיצה 22% – הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה. זאת הגבינה המועדפת להכנת פיצה והיא משתלבת נפלא במגוון מאפים. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא מגורדת – רק לפזר על הפיצה או המאפה ולתנור.
מוצרלה מעושנת 22% – קשה יותר ממוצרלה טרייה ובעלת ניחוח מעושן מיוחד. משתלבת נפלא בכריכים, פיצות ובמגוון מאפים.