פיצה נפוליטנית קלאסית

בצק דקיק ופריך, רוטב עגבניות איטלקי קלאסי, מוצרלה פרסקה ובזיליקום – שלמות מינימליסטית

הכינו בצק לפיצה נפוליטנית והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק דק במרכזו ובעל שוליים עבים יחסית, מרחו אותו ברוטב עגבניות משובח עשוי מעגבניות בשלות, שמן זית ושום כתוש, פזרו קרעי גבינת מוצרלה פרסקה, תבלו במלח ופלפל שחור גרוס, הניחו עלי בזיליקום שלמים טריים והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור, זלפו מעט שמן זית והגישו חם.

מוצרלה פרסקה 18% – מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הייחודי הנפרד לחוטים עדינים. טעמה טעם חלב רענן, ולכן לטריות יש חשיבות עליונה. בזכות טעמה המעודן ומרקמה הייחודי, יש לה שימושים רחבים מאוד בבישול ואפייה והיא מתאימה לפיצות, סלטים, כריכים ומאפים.