פיצה פשוטה להכנה, שאיכות מרכיביה הופכים אותה לנהדרת
הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו אותו ברוטב עגבניות משובח, פזרו גבינת מוצרלה מגוררת, הניחו חצאי עגבניות שרי צבעוניות, פרוסות שמפיניון וטבעות זיתים, הוסיפו מעל קוביות גבינה בולגרית מעודנת ותבלו באורגנו מיובש ופתיתי צ'ילי גרוס. הברישו את שולי הבצק במעט שמן זית והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו, פזרו מעל עלי ארוגולה טריים והגישו חם.
מוצרלה מיוחדת לפיצה 22% – הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה. זאת הגבינה המועדפת להכנת פיצה והיא משתלבת נפלא במגוון מאפים. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא מגורדת – רק לפזר על המאפה או הפיצה ולתנור.
קוביות בולגרית 16% – גבינה מלוחה בעלת מרקם חלק, חתוכה לקוביות סימטריות ואחידות, מוכנות לשימוש ולהגשה.