מנה אלגנטית שבה המליחות הנעימה והמתקתקות העדינה של הגבינה מחמיאות למתיקות האדמתית הנהדרת של הסלק
שטפו היטב סלקים אדומים או צהובים, ייבשו ועטפו אותם ברדיד אלומיניום והעבירו לצלייה בתנור בחום גבוה עד שהם מתרככים. צננו, הסירו את רדיד האלומיניום, קלפו ופרסו בעזרת מנדולינה לפרוסות דקיקות. הניחו שכבה אחת של פרוסות סלק על צלחת הגשה, טפטפו מעל חומץ בלסמי ושמן זית ותבלו במלח ים ופלפל שחור גרוס. פזרו מעל צנוברים קלויים, נבטי צנונית חרפרפים ושבבי גבינת גרנה פדנו והגישו.
שבבי גרנה פדנו 29% – שבבי גבינה איטלקית אמיתית, טעמה עשיר עם רמיזות מתקתקות.