מנת פתיח של ריקוטה פרסקה אפויה עם תוספות שמשתלבות לכדי מנה מושלמת
תבלו תערובת זיתים בשמן זית, פרוסות לימון דקיקות, פרוסות צ'ילי אדום, שום פרוס ועלי אורגנו והשרו במקרר למשך לילה לפחות. בשלו בקלחת שיני שום שלמות לקונפי בשמן זית מתובל בטימין, דבש ופלפל שחור על אש נמוכה מאוד עד לריכוך. צננו ושימרו במקרר עד להגשה. הכינו בצק להכנת פלוטים והניחו להתפחה. חממו תנור לטמפרטורה של 250 מעלות. צרו מהבצק מקלות ארוכים, טבלו את מקלות הבצק במים פושרים, צפו בשומשום והעבירו לאפייה בתנור עד להשחמה. הוציאו מהתנור ושמרו בצד.
הפכו גבינת ריקוטה פרסקה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, זלפו מעליה שמן זית, פזרו תבלין זעתר והכניסו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות עד להשחמה. הוציאו את הגבינה הצלויה מהתנור והעבירו לבוצ'ר עץ. גררו בקערית עגבנייה, תבלו בשמן זית ומלח והניחו לצד הגבינה האפויה. חיתכו עגבניות שרי לחצאים, פרסו פלפל ירוק חריף לטבעות דקות, ערבבו עם מעט עלי כוסברה, שמן זית, שום כתוש, מיץ לימון ומלח, העבירו לקערית והניחו על הבוצ'ר. הניחו על הבוצ'ר בקעריות גם מהזיתים המתובלים, שיני השום קונפי והניחו לצידם את הפלוטים הטריים. הגישו למרכז השולחן.