בצק דקיק ופריך עוטף מלית רכה ומפנקת ואוכמניות חמצמצות
ערבבו במעבד מזון חמאה, אבקת סוכר, קורט מלח, קליפת לימון מגוררת ותמצית וניל למרקם קרמי. הוסיפו לתערובת ביצים, אחת אחרי השנייה, קורנפלור, גבינת שמנת, גבינת ריקוטה פרסקה, מיץ לימון ואוכמניות וערבו לתערובת אחידה. הקציפו חלבונים למרנג וקפלו אל תערובת הגבינה. פרסו בצק שטרודל על משטח העבודה, הניחו את מלית הגבינה לאורכו ועצבו לרולדה. העבירו לתבנית אפייה, הברישו בביצה טרופה ואפו בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות עד שהמאפה משחים. הוציאו מהתנור, צננו, בזקו מעל אבקת סוכר, פרסו לפרוסות והגישו לצד כדור גלידת וניל או קצפת רכה.
גבינת שמנת 30% – גבינה עשירה וקרמית עם מעט נוזלים, מתאימה במיוחד לכריכים, מליות ואפילו לאפייה.
ריקוטה פרסקה 9% – גבינה בעלת מרקם המזכיר גבן גולמי וטעם נטרלי, חלבי ומעט מתקתק. היא מצוינת למריחה ולאפייה בזכות מיעוט הנוזלים.